top of page

לטעום את העבר

מזיגה של היסטוריה וארכיאולוגיה

יום ג׳, 8 במרץ 2022, פתיחת דלתות 19:00
בבירתנו, מרכז הבירה הירושלמית, רח׳ הלל 6 (מפה למטה)
שמעתם על הבירה שייצרו משמרים עתיקים?
רציתם אולי לטעום אותה בעצמכם?
בואו למבשלה שהביאה לנו את הבירה העתיקה, ותשמעו הרצאה מרתקת על ההיסטוריה והארכיאולוגיה של המשקה האהוב עלינו: בירה!
לפרטים נוספים המשיכו לקרוא למטה וצפו בסרטון המשולב.

בירה היא המשקה האלכוהולי הקדום ביותר בתולדות האנושות. המצאתה, שימושה והמסחר בה, היוו אבני בניין בתרבות האנושית ובסחר הבינלאומי. הסרטון הזה מציג אחת מהבירות שתוכלו לשתות באירוע שלנו בבירתנו.

להרשמה לחצו על הכפתור Register Now על התמונה.

״לטעום את העבר״:

  • הרצאה של כשעה מפי נחליאל ״ההוא מהמוזיאון״. ההרצאה מחולקת לשלושה חלקים בזמן שאתם אוכלים ושותים.

  • תפריט של שלוש מנות עיקריות לבחירה: שתיים בשריות ואחת צמונית. השגחת צוהר.

  • שלוש משקאות מיוחדות של בירתנו: בירה, תמד, ברגוט.

הסיפור שהיה בחדשות מגיע עליכם. תוכלו גם לשתות אותו באירוע, וגם לקנות בקבוקים לאחר ההרצאה. 
 

התפריט כולל שלושה משקאות ייחודיים: בירה עתיקה, תמד עתיק, וברגות - מיוצר מדבש דבורים מקיבוץ רמת רחל. אתר עם משמעות תנכ״ית והיסטוריה חשובה.

לבחירתכם אחת משלוש מנות עיקריות, שתיים בשריות ואחת צמחונית, בהשגחת צוהר.

האירוע הוא שיתוף פעולה בין בירתנו, משה שמע, ונחליאל  ״ההוא מהמוזיאון״. לקריאה נוספת.

 

כל המשתתפים זכאים ל-10% הנחה על כל סיור ציבורי מודרך של נחליאל במוזיאון או וירטואלי, או 15% הנחה על סיור פרטי, וכן ל-10% הנחה על מוצרי האמנות של משה שמע (מייל יישלח למשתתפים בתום האירוע).

בקבוקים של הבירה העתיקה למכירה בסוף האירוע.

 

בירתנו הוא המקום המוביל בתרבות הבירה בירושלים. לקריאה נוספת.

bottom of page